Kehanet Toprakları Yeni Yamayla Isınıyor!

09.05.2012 16:47 Ersin Kılıç


     Önce Ocak ayında gelen Vataların Yükselişi, 28 Mart’ta gelen Savaş Çanları genişleme paketlerinin ardından şimdi de Rayadin’in Gazabı Kehanet oyuncularıyla buluşuyor.

     Rayadin’in Gazabı adlı genişleme paketiyle üst seviye sınırının 70’e çıktığı oyunda, yeni bir zindan da kapılarını oyunculara açıyor. Alev Mağarası adındaki zindan birbirinden zorlu düşmanlarla donatılmış durumda. 65 seviye üstü oyuncuların girebildiği zindanın sonunda, 2 zorlu Baş Düşman bekliyor: Flame ve Rocks. Bu Baş Düşmanlar önce Alev Mağarası’nın sonunda Rayadin’in yok edilmesi gerektiğini bunun da yalnızca bir Kehanet savaşçısının yapabileceğini söylüyorlar. Daha sonra Rayadin’in etkisi altına girerek istemeyerek de olsa Kehanet savaşçılarına saldırıyorlar.


     Bu iki zorlu Baş Düşmanı öldürdükten sonra mağaranın son kapıları açılıyor ve karşımıza Rayadin çıkıyor. Pay to Play oyunlarındaki boss sistemlerini aratmayacak şekilde tasarlanmış olan Rayadin oyun testleri arasında Oyun Görevlilerini dahi zorluyor. Bakalım Kehanet savaşçıları Rayadin’e karşı nasıl bir tatik uygulayacaklar.

     DVD Bizden Kargo Sizden

     Bunun yanında Kehanet Online DVD kampanyası da sürüyor. Free to Play oyunlarında görülmeyecek bir kampanya ile oyuncularının sorunlarına çare buldu. Joygame Radyo yayınlarında oyuncuların genellikle oyunu indirirken kota sıkıntısı çektiğini duyan Kehanet yöneticileri kolları sıvayarak güzel bir kampanyaya imza attı. DVD Bizden Kargon Sizden kampanyasında 2 adet paket oluşturuldu. DVD’lerle birlikte poster ve oyun içi hediyeler de oyunculara yollanıyor.

     Kehanet diyarı gün geçtikçe büyümeye devam ediyor!
 
Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kehanet Online Platformlar: PC Geliştirici: Joygame Dağıtıcısı: Joygame Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 26 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 5 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler