Keiji Inafune, Idea Factory'nin Başına Geçiyor

Inafune Capcom'un en ünlü isimlerinden birisiydi. Kendisi aynı zamanda Mega Man'in yaratıcısı
06.10.2011 22:56 Alkan Adakaner

 
      Mega Man, Resident Evil, Onimusha ve Dead Rising gibi oyunlarda imzası bulunan Capcom'un ünlü isimlerinden Keiji Inafune bu yıl firmasından ayrılıp bağımsız geliştiriciler Comcept ve Intercept'i kurmuştu.
 
      Inafune bu firmalarla yetinmeyecek gibi görünüyor. Japonya'nın küçük, ama başarılı firmalarından birisi olan Idea Factory'nin geliştirme ekibinin başında artık Keiji Inafune bulunacak. 1994 yılında kurulan Idea Factory rpg oyunları ile tanınıyor.
 
      Şu an Intercept ile ilk ciddi oyunu KAIO: King of Pirates'i Nintendo 3DS'e özel olarak duyuran Inafune bakalım Idea Factory'nin geleceğini nasıl etkileyecek? Bizce bu ünlü ismin firmaya çok yararı dokunacaktır.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler