Keiji Inafune'den Yaiba Geliyor!

13.09.2012 12:51 Erkut Köse


   Başta Mega Man olmak üzere Resident Evil, Onimusha ve Dead Rising gibi önemli oyunların yapımında yer alan Keiji Inafune, yeni bir oyun üzerinde çalıştığını resmen duyurdu.
 
    Geçtiğimiz dönemlerde Capcom'dan ayrılan ve sonra kendi kurduğu Comcept adlı stüdyoda oyun geliştirmeye devam eden Inafune, ilk duyurduğu oyunu The Island of Dr. Momo'nun ardından Yaiba adında bir zombi oyununun geleceğini belirtti.
 
     İlk olarak baktığımızda bir zombi oyunu diyebileceğimiz Yaiba, temelde büyük farklılıklar içeriyor. Tamamen Cell Shaded teknolojisiyle hazırlanan oyunda ana kahramanımız bir ninja. Yani bu oyunda toplarla tüfeklerle değil, kılıçlarımızla zombi avlayacağız.
 
     Yapım hakkında şu an için çok fazla bilgi bulunmuyor. Ne platformları ne de çıkış tarihi tam olarak netleşmiş değil. Yine de aşağıdaki duyuru videosunu izleyerek aşağı yukarı bir fikir edinmeniz mümkün.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Yaiba: Ninja Gaiden Z Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 21 Mart 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 7 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 8 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 9 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler