Ken Follett's The Pillars of the Earth'e Türkçe Altyazı Seçeneği Eklendi

29.03.2018 23:33 Gazali Çetinkaya

 
   Ken Follett's The Pillars of the Earth Book 3'ün çıkması ile birlikte AiBell Game Localization tarafından oyun resmi Türkçe dil desteği de geldi.

   Böylelikle Ken Follett's The Pillars of the Earth Book 1,2 ve 3 konsollar ve PC üzerinde Türkçe altyazı seçeneği ile birlikte ulaşılabilir durumda.

   Ayrıca Steam versiyonu kısa bir süreliğine %50 indirimle 54,95 TL fiyattan satılmakta.
 

Ken Follet'in dünyanın en çok satanlarından olan 'Bir Katedralin Öyküsü' tamamen yeni interaktif bir yöntemle Kingsbridge adlı köyün öyküsünü yeniden anlatmaktadır. Jack, Aliena ve Philip olarak oynayın ve keşif, karar alma ve diyaloglar yoluyla kitaptaki olayları değiştirin.
 
12. yüzyıl, İngiltere: Büyük güç ve savaş zamanlarında küçük bir kasaba insanlarının zenginliğini ve güvenliğine sahip çıkmak için katedral inşaatına başladı. Hayatta kalma çabalarında hayatlar ve kaderler iç içe geçmişti. Keşiş Philip, Kingsbridge'in küçük manastırında başrahip olur. Aynı dönemde Jack adlı bir çocuk, üvey annesi tarafından ormanlıkta yetiştirilmiştir. Taş ustalığında yaptığı çıraklık, yetenekli bir yapı ustası olmasının yolunu açmaktadır. Jack ve Philip, rezil asilzade Aliena ile birlikte İngiltere'nin o güne kadar gördüğü en harika katedrallerinden birinin inşaatına başlarlar.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Pillars of the Earth Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Deadalic Entertainment Dağıtıcısı: Deadalic Entertainment Tür: Adventure Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 10 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 15 Mayıs Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler