Ken Levine, Logan’s Run'ın Senaryosunu Yazıyor

18.06.2013 21:27 Tunahan Başol


     Bioshock: Infinite ile bir oyunda ne kadar derin bir senaryo olabileceğini tüm oyun dünyasına kanıtlayan Ken Levine, 1976 yapımı kült bir film olan Logan's Run'ın senaryosunu yazmak için Warner Bros. ile anlaştı.
 
     Deadline adlı siteye göre, yeniden yapım aşamasında olan Logan's Run'ın (Türkçeleştirilmiş adı Hayal Şehir) senaryosu, Bioshock yapımcısı Ken Levine tarafından kaleme alınacak. William F. Nolan'ın 1967 adlı romanından esinlenilerek çekilen film, popülasyon kontrolü amacıyla 21 yaşını geçenlerin katledildiği bir evrende geçiyor. Kaderinden kaçanlara ise 'runners' deniyor.

     Ken Levine, aynı zamanda Irrational Games'teki işine devam edecek. Yani oyuncuların korkması gereken herhangi bir şey yok.

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Büyük Final Belli Oldu! 08 Haziran Alan Wake II'nin Yeni Ek Paketi Night Springs Tanıtıldı 08 Haziran Electronic Arts'ın Kaykay Oyunu Skate'ten Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 08 Haziran Kingdom Come: Deliverance 2'den Yeni Fragman Geldi 08 Haziran Black Myth: Wukong İçin Yeni Fragman Yayınlandı: Ön Siparişlere Açıldı 08 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler