Kendi Dininizi Yaratabildiğiniz Oyun 'Godhood' Steam'de Erken Erişime Açıldı

15.07.2019 11:25 Nursema Emre

 
Abbey Games tarafından geliştirilip yayımlanan oyun Goodhood bir süredir erken erişimde. Genç bir tanrı olarak kendi dininizi oluşturabileceğiniz oyunda takipçiler kazanabilir, insanlara yeni dogmalar yaratabilirsiniz.
 
Oyuncular, yeni ortaya çıkan bir tanrı ise kendi yarattıkları dinde birçok yeni günah ya da sevap deneyip, nihai dogmalar ortaya koyabilirsiniz. 
 
İbadetin her şey demek olduğu ve sizi takip eden sayısının başarınız sayılacağı bir dünyada, diğer tanrıları da sizin takipçilerinizi ele geçirmekten alıkoymanız gerekiyor. 
 
Bu arada oyun yalnızca Steam'de değil aynı zamanda GOG'da da erken erişimde. Yapım, Steam'de %10 indirimle birlikte 45 TL'ye satılıyor. Oyunun fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Godhood Platformlar: PC Geliştirici: Abbey Games Dağıtıcısı: Abbey Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2019
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 15 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 1 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 2 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 3 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 4 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler