Kerbal Space Program: Breaking Ground Genişlemesi 5 Aralık'ta Konsollar için Çıkacak

18.11.2019 17:28 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Private Division ve geliştirici Squad, Kerbal Space Program'ın ‘Breaking Ground’ genişlemesinin 5 Aralık'ta PlayStation 4 ve Xbox One için çıkış yapacağını duyurdu.

PC için 30 Mayıs'ta çıkmıştı.
 
Breaking Ground genişlemesi ile oyuncular; menteşeler, rotorlar, pistonlar ve daha birçok farklı boyutta yeni robotik parçalara sahip olacak. Bu parçalar, her zamankinden daha fazla gelişmiş işlevselliğe sahip, derin yaratıcı araçların icat edilmesini teşvik edecek.
 
Yerleşik bilim bu genişlemenin bir başka önemli eki olup, amacı uzayın keşfinde önemli yer tutan alan araştırmasıyla ele geçmiş olan deneyleri ve veri toplama görevlerini geliştirir. Oyuncular araçlarında çeşitli bilim ekipmanlarını barındıran bir saklama alanına sahip olacaklar. Hedeflerine ulaştıktan sonra, oyuncular çeşitli yöntemlerle verileri izlemek ve toplamak için bu ekipmanı kullanıp ve Kerbals'ın ana gezegeni olan Kerbin'e geri gönderebilirler. Örneğin bilimsel araçlardan bir tanesi olan aktif bir sismometre, oyunculara sismik veri toplamak için kasıtlı olarak gök cisimlerinin bilerek birbirlerine çarptırılması gibi görevler sunuyor.
 
Ayrıca oyuncuların gök cisimlerini araştırırken yaşadıkları deneyimi de geliştiriyor. Güneş sistemi boyunca gezegenlere dağılmış yeni yüzey özellikleri, rover araçlara tutturulmuş yeni bir robot kol kullanılarak taranabilir. Bu yüzey özellikleri arasında cryovolkanlar, meteorlar, kraterler ve oyuncuların araştırmasına açık daha birçok gizemli nesne mevcut. Ek olarak, genişleme Kerbals için yeni bir fütüristik uzay giysisi içeriyor, böylece alanı şık bir şekilde gezebiliyorlar. 
 
Breaking Ground fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kerbal Space Program Platformlar: PC Wii U XBOX ONE Geliştirici: Squad Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Simülasyon Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 6 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 6 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 7 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 7 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler