Keşif Bulmaca Oyunu The Star Named EOS, 2024 Yılına Ertelendi

21.08.2023 12:05 Mehmet Tandoğan

 
 
PLAYISM, Silver Lining Studio tarafından geliştirilen hikaye odaklı bulmaca macera ve keşif oyunu The Star Named EOS'u 2024 yılına ertelediğini duyurdu. Oyun önümüzdeki yıl içerisinde Steam üzerinden PC için piyasaya sürülecek. The Star Named EOS İngilizce, Japonca, Geleneksel ve Basitleştirilmiş Çince, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Korece ve Rusça dil seçeneklerine sahip olacak.
 
İlgi çekici bulmacalarıyla karşımıza gelmeyi hedefliyor
 
The Star Named EOS ilgi çekici içerikleriyle ve bulmacalarıyla çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunda fotoğraf çekebiliyor ve fotoğraflarda geçen anları deneyimlemek için zamanda geriye gidebiliyoruz. Genç bir fotoğrafçının annesinin ortadan kaybolmasıyla ilgili gerçeği ortaya çıkarmak için yer aldığımız oyunda burada bulunan güzellikleri yeniden keşfedebiliyor ve karşımıza çıkan bulmacaları çözmek durumunda kalıyoruz.
 
Oyunda yer alan hikaye siz fotoğraf çekerken ve bulmacaları çözerken gelişme kaydediyor. Bu iki unsuru deneyimleyerek hikayenin sonuna ulaşmaya çalışıyorsunuz. Her iki unsur aracılığıyla hem çevreyi keşfedebiliyor hem de ilgi çekici anlarla karşılaşabiliyorsunuz.
 
Fotoğraf ve bulmacalarla beraber aynı zamanda geçmişte yaşanan anılara geri dönebiliyor, geçmiş anıları fotoğraflayabiliyor, ana karakterimizin ailesini çevreleyen gizemi çözebiliyor ve uzun süredir aradığınız o aşkı bulabiliyorsunuz. 
 
Yeni fragman
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Star Named EOS Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 1 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 2 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 3 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 5 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler