Keşif macera oyunu Two Falls için kısa oynanış videosu yayınlandı

19.03.2023 19:01 Mehmet Tandoğan

 
 
Unreliable Narrators tarafından biz oyun severlere sunulacak olan 17. yüzyıl Kanada'sında geçen macera keşif gizem oyunu Two Falls (Nishu Takuatshina) için kısa bir oynanış fragmanı yayınlandı. Oynanış videosu içerisinde koşan bir kadın karakter yer alıyor ve karşımıza bir avcı çıkıyor. Bu videoyla beraber oyunun karakterlerine ve atmosferine bir bakış atılıyor.
 
Merak unsurlarına sahip gizem macera oyunu
 
 
 
Bir kadın karakteri kontrol edeceğimiz bu macera keşif oyununda farklı farklı bölgelere gidebilecek ve buraları keşfedebileceğiz. Atlantik'i geçip başka bölgelere açılan Fransız kadın Jeanne ile yerli karakter Maikan'ın bakış açılarından bir hikayeyi deneyimleyeceğiz. Oyun tek oyunculu bir yapıyı bizlere aktaracak.
 
Oyunda Kanada'nın vahşi doğasını keşfedebileceğiz. Oyun içerisinde Fransız kolonilerinden kaçan ve uzak diyarlarda mahsur kalan Fransız kadın Jeanne ile buraların yerlisi olan ve bulunduğu ormanın gizemlerini çözmeye çalışan avcı Maikan'ın iç içe geçmiş yolculuklarını deneyimleyeceğiz.
 
Two Falls (Nishu Takuatshina) bu sonbaharda Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Daha sonraki bir tarihte ise PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Two Falls (Nishu Takuatshina) Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Dagon: Complete Edition Konsollar için Duyuruldu 28 Eylül Uzay Savaş Oyunu Rogue Flight Konsollar ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Venus Vacation PRISM: DEAD OR ALIVE Xtreme PS5, PS4 ve PC için Duyuruldu 28 Eylül Nine Sols 26 Kasım'da PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor 28 Eylül Star Wars Outlaws Yönetmeni The Division 3'e Odaklanacağını Açıkladı 28 Eylül
Forumdan Konular
DH'den Haberler