Keşif platform oyunu Mail Time 27 Nisan'da çıkış yapıyor

19.03.2023 13:12 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncı Freedom Games ve geliştirici Kela Van Der Deijl tarafından oyunculara sunulacak olan keşif odaklı macera platform oyunu Mail Time, 27 Nisan'da geliyor. Oyun Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Oyunun PC çıkışının ardından bu yaz PlayStation 5, PlayStation 4 ve Switch için çıkış yapması planlanıyor. 19,99 dolardan yayınlanacak olan bu yapımın henüz Türkiye fiyatı belli değil. Oyun ayrıca İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Japonca, Korece, Basitleştirilmiş Çince ve Portekizce dil desteğiyle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.
 
Eğlenceli bir macera platform deneyimi
 
 
 
Mail Time, çok çok uzakta olan huzurlu bir ormanda geçen rahatlatıcı bir macera platform deneyimini bizlere sunmaya hazırlanıyor. Postacı olarak atılacağımız bu macerada işteki ilk günümüz. Mantar bir şapka ve mektup dolu bir paket ile farklı farklı bölgelere gideceğimiz bu yapımda postaları teslim etmek bizim işimiz.
 
Kontrol ettiğimiz karakter neşe dolu biri. Dolayısıyla oyun içerisinde onunla beraber koşabiliyor, zıplayabiliyor, süzülebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Amacımızın posta teslim etmek olduğu bu macerada arkamıza yaslanarak oyunu oynayabiliyoruz.
 
Mail Time çıkış günü fragmanı
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Mail Time Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: macera Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Dk önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 1 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 1 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 2 Saat önce Metal: Hellsinger VR, PS VR2, SteamVR, Quest 2 ve 3 için Duyuruldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler