Kick-Ass 2 Çekilecek

Yukarıdakilerden Nicolas Cage dışındakilerin devam filminde olması bekleniyor.
09.05.2012 12:23 Gökhan Yılmaz

 
     Kick-Ass, Snatch, Stardust ve X-Men: First Class gibi filmlerin yönetmeni Matthew Vaughn, Universal Studios ile Kick-Ass 2 hakkında görüşmelerde bulunuyor. İlk film Lionsgate'in elinde bulunuyordu.
 
     Gelen bilgilere göre Vaughn, ilk filmde olduğu gibi direkt filmin başında olmayacak çünkü kendisi X-Men: First Class 2 ile meşgul durumda. Bu nedenle Never Back Down filminden tanıdığımız Jeff Wadlow'u seçtiği konuşuluyor. Yine de kendisi senaryo ve denetim konusunda yardımlarını esirgemeyecek.
 
     Kick-Ass 2, aynı isimdeki mini çizgi roman serisiyle aynı konuyu işleyecek. İlk filmde severek izlediğimizi Aaron Johnson (Kick-Ass), Chloe Moretz (Hit-Girl) ve Christopher Mintz-Plasse'ın (Red Mist) devam filminde tekrar seyirciyle buluşacağı tahmin ediliyor. Filmin çekimleri ise önümüzdeki Eylül ayında başlayacak.
 

İlgili İçerik Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 04 Mayıs Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 04 Mayıs Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 04 Mayıs İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 04 Mayıs 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 04 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler