Kickstarter Projesi Başarısız Olan Uwe Boll'dan Mesaj Var

09.06.2015 13:16 Cenk Akyürek


 
     Uwe Boll'u neredeyse her oyuncu bilir. Hayranı olduğumuz oyunları olabilecek en uyduruk şekilde filme uyarlayan ve çevirdiği dalavareler ile filmlerin gişe getirisi kötü de olsa bundan para kazanan(Almanya'daki vergi yönetmeliğine istinaden), tabiri caizse Hollywood'un Ajdar'ı bir karakter kendisi.

     Çektiği demeye dilim varmıyor, batırdığı filmler arasında House of the Dead, Alone in the Dark, Alone in the Dark II, BloodRayne, BloodRayne II: Deliverance, BloodRayne: The Third Reich, In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale, Postal, ve Far Cry var.

     Uwe Boll, Rampage 3 adlı filmine finansman sağlamak için bir kickstarter projesi başlattı. 50.000 euro toplamak isterken, projenin bitmesine 68 saat kala daha 26.000 euro'da. Bu da kendisini çok sinirlendirmiş olmalı ki, kendisini desteklemeyenler için küfür dolu bir video çekmiş. Eh artık Uwe Boll adını duyunca iyice sinirlenebiliriz. Gelecek için de kendisine yeni başarısızlıklar temenni ederim.

İlgili İçerik Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 07 Mayıs Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 07 Mayıs Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 07 Mayıs Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 07 Mayıs Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 07 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler