Kicstarter Üzerinden Finanse Edilmiş Oyunlar Humble'da Kampanyada

17.07.2015 22:34 Ömür Gencer


       Kickstarter ve Humble oyun dünyasının önemli firmalarından. Humble haftalık kampanlarında Kickstarter üzerinden finanse edilen oyunlara yer veriyor.
 
       Humble Weekly Bundle Kickstarter Edition kampanyası dahilinde en az 1 dolar bağış yaparak Guns of Icarus Online: Collectors Edition, AR-K, Full Bore yapımlarına sahip olabilirsiniz. Ortalama üzeri (an itibariyle 4.97 dolar) Among the Sleep, Retro Game Crunch'a da sahip olabilirsiniz. 13 dolardan fazla bir bağış yaptığınız taktirde ise Lords of Xulima ve Warmachine: Tactics de bu oyunlar arasında katılacak. 
 
       Kampanya'ya yaptığınız bağışlarla 70'ten fazla ülkeye yardım eden Sınır Tanımayan Doktorlar kurumuna yardım ettiğinizi belirtelim. Bahsettiğimiz Humble kampanyasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
PC Platformlar: PC Geliştirici: Açıklanmadı Dağıtıcısı: Açıklanmadı Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler