Kill La Kill'in Yapımcısı Oyunun Hikaye Modunun Yayınlanmasını Yasakladı

01.08.2019 11:32 Nursema Emre

 
Geçtiğimiz hafta oyuncularla buluşan Kill la Kill: IF'in yayıncısından bazı ambargolar geldi. Yayıncı Arc System Works, oyunun hikaye modunun yayınlanmasını sonsuza kadar yasakladı.
 
 
"Dostça bir hatırlatma: #KILLlaKILLIF'in Hikaye Modu'nu herhangi bir yayın platformunda paylaşmak süresiz olarak yasaktır. Bununla birlikte oyundaki maçların görüntülerinizi paylaşmanızdan mutluluk duyarız."
 
Bu durum bir ilk değil, nitekim Atlus da Persona 5 için benzer bir politika gütmüştü. Öte yandan YouTube ve Twitch'in tam bir reklam aracı olduğu şu günlerde Arc System'in güttüğü politikanın çağ dışı olduğu da aşikar. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Başkanı, 4 Bethesda Stüdyosunu Neden Kapattıklarını Açıkladı 2 Saat önce Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 3 Saat önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 8 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 9 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler