Killer7 PC'ye Geliyor

28.05.2018 10:40 Gazali Çetinkaya

 
   NIS America ve Grasshopper Manufacture, Haziran 2005'te PlayStation 2 ve GameCube için çıkmış olan aksiyon macera oyunu Killer7'nin bu sonbaharda PC'ye geleceğini duyurdu.
 

Efsanevi yönetmenler Suda51 (Goichi Suda), Hiroyuki Kobayashi ve Shinji Mikami önderliğinde geliştirilen Killer7 13 yıl sonra ilk defa geri dönüyor.
 
Killer7 adıyla bilinen ve 7 ölümcül kişiliği gerçek dünyaya yansıtan Harman Smith olarak yeraltı suikastçılarının karanlık dünyasına dalın. Bu farklı katillerin sırasıyla kontrolünü alın ve şeytani Kun Lan'ı avlarken onun dünya hakimiyet planını durdurmaya ve “Cennet Gülümsemesi” olarak bilinen ölümcül intihar bombacılarının örgütlenmesine son vermeye çalışın.

 
   Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killer7 Platformlar: PC Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: NIS America Tür: Aksiyon-Macera Çıkış Tarihi: 15 Kasım 2018
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2 Eşleşmeleri Belli Oldu! 3 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Duyuruldu! İlk Fragman Geliyor 14 Mayıs MultiVersus İçin Joker Oynanış Fragmanı Yayınlandı 14 Mayıs Helldivers 2 Satışları 12 Milyonu Aştı! 14 Mayıs Sony Interactive Entertainment Yeni Ceo'larına Kavuştu 14 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler