Killer Instinct: Definitive Edition Duyuruldu

14.07.2016 08:01 Gazali Çetinkaya

   Microsoft, YouTube kanalı üzerinden paylaştığı video ile Killer Instinct: Definitive Edition'ı duyurdu.
 
 
 
   İlk 3 sezonu içerisinde barındıracak Killer Instinct: Definitive Edition 39.99 dolar fiyatıyla 20 Eylül tarihinde çıkış yapacak. 
 
   İçerisinde ise; tüm 26 Killer Instinct karakterleri, Hisako ve ARIA gibi orijinal dövüşçüler, Halo'dan Arbiter, Battletoads'tan Rash ve Gears of War'dan General RAAM gibi özel konuklar bulunduracak. 
 
   Bunların dışında Killer Instinct: Definitive Edition'da grafiksel gelişmeler ile birlikte tüm 20 mekan, Killer Instinct Classic 1 & 2, daha önce görmediğimiz sanatsal tasarımlar, kamera arkası görüntüleri, orijinal soundtrack CD'si ve özel “Gold Gargos” karakter skin'i gibi birçok içerik barındıracak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killer Instinct Platformlar: XBOX ONE Geliştirici: Double Helix Games Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Dövüş Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 7 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 7 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 8 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 8 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler