Killer is Dead'ten İlk Bilgi ve Görseller

Killer is Dead'te dev boyutlu düşmanlar da olacak
17.01.2013 11:12 Alkan Adakaner


      Grasshopper Manufacture'dan SUDA 51'in (Goichi Suda) geçen yıl duyurusunu yaptığı Killer is Dead adlı oyundan ilk ayrıntılı bilgiler ve ekran görüntüleri ortaya çıktı. Karşımızda No More Heroes ve Killer 7 gibi oyunları beğenenlerin ilgi göstereceği bir yapım var.
 
     Killer is Dead'te 35 yaşındaki Mondo Zappa adlı bir katili yönetiyoruz. Sibernetik James Bond olarak tasvir edilen bu kahramanımız; bir elinde kılıcı, diğer elinde ise koluna bağlı silahı ile ortalığa dehşet saçacak.
 
    Grafiksel olarak cel-shade sistemi kullanacak oyun görsel yönden geliştirilmiş bir Killer 7 havası taşıyor diyebiliriz. Oyunun yeni ekran görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killer is Dead Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Grasshopper Manufacture Dağıtıcısı: Kadokawa Games Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 1 Saat önce Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 1 Saat önce EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 2 Saat önce Tom Clancy’s The Division Heartland Resmi Olarak İptal Edildi! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler