Killing Floor 2, PC İçin Duyuruldu!

08.05.2014 17:59 Samet Konuksal


    Tripwire'ın 2009'da sunduğu Killing Floor, kendine has bir kullanıcı kitlesine erişmiş ve beğenilmişti. Co-op FPS oynanışının haricinde önemli derecede korku unsurunu da içinde bulunduran Killing Floor'un devam oyunu resmi olarak duyuruldu.
 
    İlk oyunu eğlenceli kılan unsurların aynen aktarılacağını belirten Tripwire Interactive'in kurucularından Bill Munk, elde edilen bütçeyle birlikte şimdiye kadar yaptıkları oyunlarda en geniş olanaklara sahip olduklarını belirtiyor. Olabildiğince her şeyi Motion Capture teknolojisiyle kayıt altına almak istediklerini söyleyen Bill Munk, Killing Floor 2'nin o 'iğrençliğini' koruyacağını ekliyor.
 
    Şu an için oyunla ilgili bir video yok fakat aşağıdaki ekran görüntüleri var. Killing Floor 2, PC ve SteamOS için yayınlanacak. Oyun resmi çıkışından önce Steam Early Access ile sunulacak.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killing Floor 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tripwire Interactive Dağıtıcısı: Iceberg Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler