Killing Floor 2 Xbox One X'te 1800P Çalışacak

29.07.2017 22:02 Gazali Çetinkaya

 
 
   Deep Silver geçtiğimiz hafta yaptığı duyuru ile Killing Floor 2'nin Xbox One'a geleceğini ve Xbox One X'i de destekleyeceğini açıklamıştı. Bu haberden sonra wccftech adlı websitesi geliştirici stüdyo Tripwire Interactive ile iletişime geçti ve Xbox One X desteği hakkında daha fazla bilgi aldı.
 
   Tripwire Interactive kıdemli grafik programcısı Dave Elder'ın açıklamasına göre Killing Floor 2 frame rate düşmeleri yaşamamak adına Xbox One X üzerinde 1800p çalışacak. Ayrıca Killing Floor 2 Xbox One X'te ultra dokular ve geliştirilmiş gölge özellikleri sunacak.
 
   Dave Elder,  
 
"Killing Floor 2 Xbox One X üzerinde 1800p çalışacak. Doğal 4K ile de oyunu çalıştırmayı denedik ancak frame rate düşüşleri biraz daha fazla önem teşkil etti. Killing Floor 2'deki görsel kalite ve performans arasındaki dengeyi en iyi sağlayan çözünürlük 1800p oldu. Oyun, 1800p çözünürlükte bile standart Xbox One'dan daha yüksek frame rate ile çalışsa da Xbox One X için belirli bir frame rate hızı hedefimiz yok."
 
   Killing Floor 2, 29 Ağustos'ta Xbox One için çıkacak.
  
   Oyunun Xbox One sürümü $39.99 / £29.99 / €39.99 fiyat ile çıkacak ve Xbox One sürümünde daha önce yayınlanmış olan tüm içerik paketleri (“The Tropical Bash,” “The Descent,” “The Summer Slideshow” dahil) ve süreli özel içerik Wasteland zırhı ile Freezethrower silahı yer alacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killing Floor 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tripwire Interactive Dağıtıcısı: Deep Silver Tür: FPS Çıkış Tarihi: 29 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 57 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler