Killing Floor 2 ve Warhammer 40K: Eternal Crusade, Nvidia Destekli Olarak Geliştiriliyor

15.08.2014 20:26 Tunahan Başol


     Konsol tarafını AMD'ye kaptırmasından sonra, oyuncuların kafasında oluşan 'oyunların AMD kartlarda daha iyi çalışacağı' fikrini değiştirmek isteyen Nvidia, oyunlara sağladığı ekstra desteklerle ön planda olmak istiyor. Son olarak Killing Floor 2 ve Warhammer 40K: Eternal Crusade'in Nvidia GameWorks destekli olarak geliştirildiği duyuruldu.
 
    Unreal Engine 3.5'in ağır bir şekilde modifiye edilmiş halini kullanan Killing Floor 2, gerek görsel gerekse de oynanış için Nvidia teknolojilerini kullanacak.
 
     Warhammer 40K: Eternal Crusade ise, Nvidia'nın HairWorks, PhysX effects, APEX effects, HBAO+ ve FaceWorks teknolojilerini kullanacak.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killing Floor 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tripwire Interactive Dağıtıcısı: Iceberg Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 1 Saat önce Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 1 Saat önce Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 2 Saat önce BioShock Remastered İçin 5 GB'lık HD Doku Paketi Yayınlandı 4 Saat önce Eternal Fire, CCT Sezon 1 Global Finalleri'nde Playoff Etabına Yükseldi! 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler