Killing Floor 2'ye Kozmetik Odaklı Bir Mikro Ödeme Güncellemesi Geldi

24.11.2015 15:14 Samet Konuksal


    Payday 2'nin de etkisiyle son dönemlerin en çok tartışılan ve nefret edilen unsurlarından mikro ödeme içerikleri, Killing Floor 2'ye bir güncellemeyle eklendi. Ancak yapımcı ekip oyunun bu yönünde dengeyi bozmamaya dikkat ediyor.
 
    Belirtilenlere göre oyunun bu tarzında Team Fortress 2 örnek alınıyor. Oyun içinde bazı kutular rastgele düşerken bu kutuları açmak gerçek parayla mümkün kılınıyor. Bunun haricinde kutudan düşebilecek eşyaların her biri gerçek parayla da mağaza üzerinden satılıyor. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, gerçek parayla satılan eşyaların oyuna denge açısından bir etkisi bulunmuyor. Yani mağazadaki içeriklerin hepsi sadece kozmetik ürün. 
 
    Bakalım bu durum ne gibi yorumlar alacak? Sizce sadece görünüşe etki eden içeriklerin gerçek parayla satılmasında bir sıkıntı var mı?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killing Floor 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tripwire Interactive Dağıtıcısı: Iceberg Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
2si1: iPhone'a Assassins Creed Mirage Gibi Büyük Çaplı Oyunlar Geliyor 12 Dk önce Helldivers 2 Steam'de Bir Günde 100 Binden Fazla Olumsuz Yorum Aldı! 23 Dk önce Söylenti: Yeni Tomb Raider Açık Dünya Olacak ve Hindistan'da Geçecek 1 Saat önce İddia: Resident Evil 9, Ocak 2025'te Geliyor 6 Saat önce 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler