Killing Floor 2'ye Yığınla Yeni Ücretsiz İçerik Geldi

01.09.2015 23:55 Ömür Gencer


      FPS türünün başarılı yapımlarından Killing Floor 2 için yeni bir güncelleme yayınlandı. Yayınlanan bu ücretsiz güncellemeyle oyuna, oyunun %50'si kadar yeni içerik eklendi.
 
      Incinerate ‘N Detonate adlı bu güncelleme oyuna Firebug ve Demolitions olmak üzere toplamda 2 yeni perk,  Evacuation Point ve Catacombs adlı iki yeni harita, Dual 9mm Pistols gibi yeni silahlar, yenilenmiş bir Berserker yetenek ağacı gibi yeni içerikler ekliyor. Bunların yanında artık oyunda yeni harita için ve bir oyuncuyu sunucudan atmak için oylama sistemi başlatıyor. 

       Bahsettiğimiz güncelleme oyunu sadece içerik bakımından değil teknik açıdan da ileri taşıyor. GeForce 770 ve daha üzeri ekran kartları için Nvidia’nın PhysX Flex teknolojisi oyuna ekleniyor. Bu teknoloji oyundaki fizik efektlerini daha gerçekçi bir hale getiriyor.
 
      Killing Floor 2'nin 3 Eylül'den itibaren Pazartesi gününe kadar ücretsiz olarak denilebileceğini belirtelim. Bu tarihler arasında yapım aynı zaman %33 indirimde olacak. Killing Floor 2'nin Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killing Floor 2 Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Tripwire Interactive Dağıtıcısı: Iceberg Interactive Tür: FPS Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler