Killing Floor: Double Feature PS4 için Duyuruldu

19.03.2019 21:51 Gazali Çetinkaya

 
Tripwire Interactive, Killing Floor: Double Feature'ı PlayStation 4 için duyurdu. Killing Floor 2 ve Killing Floor: Incursion oyunlarını içerecek Killing Floor: Double Feature 21 Mayıs'ta dijital ve fiziksel olarak $39.99 / £34.99 / €39.99 fiyattan satışa sunulacak.

İki oyunun da tanıtım yazısı:
 

Killing Floor 2
 
Killing Floor 2 oyuncuları, Horzine Biotech'in başarısız bir deneyinin neden olduğu bir salgının hızla yayılıp özellikle Avrupa Birliğinde durdurulamaz bir ivmeye ulaştığı Kıta Avrupası'na götürüyor. Killing Floor'daki olayların sonucundan yalnızca bir ay sonrasında model klonlar dört bir yanı ele geçirdi ve uygarlık kargaşa içinde. İletişim kurmak mümkün değil. Hükümetler düştü ve askeri kuvvetler sistematik olarak ortadan kaldırıldı. Avrupa halkı hayatta kalma ve kendini koruma konusunda yeterince bilgili. Hayatta kalanlardan şanslı olanları saklandı. Bunca şeye rağmen umutlarını yitirmediler... Bir grup sivil ve paralı asker bir araya gererek Avrupa'nın dört bir yanında özel fonla finanse edilen operasyon üsleri kurdu. Model klon salgınlarını inceleyen oyuncular, zed ile dolu sıcak alanlara giderek onları yok ediyor.
 
Killing Floor: Incursion
 
Killing Floor 2'nin yapımcısı Tripwire Interactive, VR'a özel olarak tasarlanmış, hikaye temelli bir macera sunuyor. Tabancalar, pompalı tüfekler, baltalar ve hatta düşmanların kopmuş organlarını kullanarak ölüm kalım savaşı verirken bu kapsamlı ve sürükleyici dünyayı keşfet. Zed'in ne olduğunu veya arkasında kim olduğunu bulmak için ürkütücü çiftliklerden gizemli katakomplara kadar zengin ortamlarda seyahat et.  

 
Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 31 Dk önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler