Killzone 3'ün Bölüm Tasarımcısı Halo 4 Projesinde

Master Chief'in dönüşü görkemli olacak gibi görünüyor
29.07.2011 12:19 Alkan Adakaner


     Halo 4, Microsoft'un en önemli projelerinden birisi ve muhtemelen Xbox 360'taki son Halo oyunu olacak. Serinin yeni geliştiricisi 343 Industries'in geliştireceği ilk orijinal (Halo: Combat Evolved'un yeniden yapım olduğunu düşünürsek) oyun olacak olan Halo 4 için önemli isimler iş başında.
 
     Sony'nin en önemli FPS oyunu olarak görülen Killzone 3 ve Nintendo'nun gurur kaynağı Metroid Prime'ın tasarımcıları şu an Halo 4 için çalışıyor. Daha önce Guerilla Games'te çalışan Chris Haluke, Killzone 3'ün baş tasarımcısıydı. Bu isim şu an Halo 4'te kıdemli tasarımcı görevinde.
 
    Retro Studios'ta Metroid Prime 2 ve 3'te bölüm tasarımcısı görevindeki Kynan Pearson ise Halo 4'te ise baş tasarımcı görevinde bulunuyor. Bu isim Donkey Kong Country Returns'te de baş tasarımcı görevinde bulunmuştu.  
 
     Daha önce Kojima Productions ve Capcom'da önemli görevlerdeki isimler Microsoft'un kurduğu 343 Industries'e katılmıştı. Şimdi de Guerilla Games ve Retro Studios'un üyelerinin bu stüdyoda olduğu ortaya çıktı. Halo 4'ten beklentilerimizin artmaması mümkün mü?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Halo 4 Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: FPS Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 5 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler