Killzone Mercenary'den 9 Dakikalık Video

24.07.2013 16:28 Tunahan Başol


     Geçtiğimiz sene duyurusu yapılan Killzone Mercenary, hiç şüphesiz Vita sahiplerini en çok heyecanlandıran oyunlar arasında yer alıyor. Black Ops: Declassified ve Resistance: Burning Skies gibi başarısız sayılabilecek oyunların ardından özellikle oynanışı merak edilen Killzone Mercenary'nin oynanış videosu ortaya çıktı. Oyunun ön inceleme sürümü elde eden psnstores adlı YouTube kullanıcısı, oyundan bir videoyu yayınlamış durumda.
 
     Bir atlama sahnesiyle açılışını yapan oyunda, ilk dikkat çeken şey grafikler ve detay çokluğu oluyor. İlerleyen kısımlarda ise bazı QTE(Quick Time Event) anlarını görüyoruz. Geliştiriciler bu dinamikte dokunmatik ekranı kullanmayı tercih etmişler. Ayrıca bazı düğmeleri de dokunmatik ekran yardımıyla kullanıyorsunuz. Yapay zeka konusunda pek bir sıkıntısı olmadığı görülen oyunda, düşmanlarınızı öldürdükça, mermi topladıkça ve buna benzer şeyler yaptıkça puanlar kazanıyorsunuz. Bazı anlardan kaplamaların ekrana geç geldiği gözükse de, bunun bir ön inceleme sürümü olduğunu unutmamak gerekiyor.
 
     İlerleyen kısımlarda, gizlilikle geçeceğiniz görevler de bulunuyor. Videoda da görebileceğiniz gibi, oynayan kişi yapay zeka tarafından farkedildiğinde düşmanlar iyi tepki vererek bizi sıkıştırmaya çalışıyorlar.
 
     Sonuç olarak oyuun bekleneni verebileceğini söyleyebilirsiniz. Siz ne düşünüyorsunuz?

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Killzone Mercenary Platformlar: VITA Geliştirici: Guerrilla Dağıtıcısı: Sony Computer Entertainment Tür: FPS Çıkış Tarihi: 4 Eylül 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 1 Saat önce GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler