Kimya Temalı Bulmaca Oyunu Sokobond, 21 Temmuz'da Steam'de

19.07.2014 02:48 Ömür Gencer


      İlginç bir temaya, yenilikçi bir oynanışa veya unutulmaz atmosfere sahip oyunlar genelde bağımsız oyun yapımcıları tarafından geliştiriliyor. Kimya ve moleküller üzerine kurulmuş bulmaca oyunu Sokobond'un bu oyunlar arasına girdiğini kesinlikle söyleyebiliriz.
 
     Atomları kullanarak bölümü geçmeye çalıştığımız minimalist ve yenilikçi bir bulmaca oyunu olan Sokobond'un 21 Temmuz'da Steam çıkışını yapacağı duyuruldu. Hatırlarsanız geçtiğimiz sene yapım yeşil ışık yakılan oyunlar arasında bulunuyordu.
 
     Yapımcı oyunun çıktığında 10 dolar olacağını ve mobil platformlar için de geleceğini belirtti. Eğer değişik tarzda bir bulmaca oyunu arıyorsanız Sokobond'u denemenizi şiddetle tavsiye ederiz. Yapım için yayınlanan duyuru videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sokobond Platformlar: PC Mobil Geliştirici: Alan Hazelden Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Puzzle Çıkış Tarihi: 21 Temmuz 2014
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 8 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 8 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 9 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 10 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 11 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler