Kinect 2012'nin Başında PC'ye Geliyor

05.11.2011 14:37 Samet Konuksal


     Kinect ilk olarak hacklenip PC'ler üzerinde çalıştırılmıştı. Ardından Microsoft hacklemeye gerek kalmadan bir Software Developer Kit yayınlamıştı. Şimdi ise Kinect'in resmi olarak PC'ye çıkışı duyuruldu!
 
     Microsoft'un ilk olarak Xbox 360 için yayınladığı Kinect, şimdiye kadar olumlu bir satış grafiği çizdi. Xbox 360 ile alacağını alan Microsoft, Kinect'in PC'lere de 2012 yılının başında geleceğini açıkladı.
 
     Ayrıca yayınlanan bildiriye göre Kinect'in PC için çıkmasıyla birlikte Kinect'e özel yeni PC oyunlarının geleceği de belirtildi. Yayınlanan yazıda, 200'den fazla şirketin şuan Microsoft ile işbirliği hâlinde olduğu yazıldı. 
 
     Son olarak Microsoft, Kinect'in doğum gününde yeni bir video yayınladı. Kinect ile neler yapılabileceğiniz özetleyen bu videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 36 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 1 Saat önce VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 5 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 5 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 6 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler