Kinect Destekli Alışveriş Robotu

28.02.2012 12:03 Ersin Kılıç


     Microsoft'un harekete duyarlı kontrol sistemi Kinect, çıktığı günden itibaren birçok farklı şekilde karşımıza çıktı. Kimi zaman bir öğrencinin ilginç bir uygulaması, kimi zaman farklı yazılımlar ile kendini gösteren Kinect, bu sefer de alışveriş arabası üzerinde karşımıza çıktı.
 
     Evet, Kinect kullanılarak bir alışveriş robotu tasarlanmış. Videoda bir alışveriş sepeti üzerine eklenen bir tablet bilgisayar ve Kinect'i görüyoruz. Tabi uygun yazılımın da sisteme eklendiğini söylemeye sanırım gerek yok.
 
     Yapılan bu sistem sayesinde alışveriş aracı kullanıcıyı takip ediyor, daha önce girilen alışveriş listesini aklında tutuyor ve alınan ürüne göre bu alışveriş listesindeki ürünü kontrol ediyor. Gerçekten ilginç bir uygulamaya imza atılmış. Aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 1 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 3 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 4 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 5 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler