Kinect Destekli Assassin's Creed mi Geliyor?

Your Shape: Fitness, Ubisoft'un Kinect için yaptığı ilk parti oyunları arasındaki en başarılı olanı olarak gösterilebilir.
01.02.2011 18:20 Levent Polater

 
    Ubisoft çatısı altındaki en büyük kitlelere hitap eden Assassin's Creed, Splinter Cell, Prince of Persia ve Ghost Recon'ın gelecekteki yapımları Kinect destekli olabilir.

     Geçtiğimiz ay, Your Shape: Fitness Evolved, MotionSports ve Fighters: Uncaged'in başarısı üzerine Ubisoft, Kinect için üçüncü parti oyun yayıncısı olmaya devam edeceğini açıklamıştı. Şimdi dev şirket, Kinect'e daha popüler oyunları uyarlamaya hazırlanıyor.
 
    Ubisoft pazarlama şefi ve satış memuru Geoffroy Sardin; "Çok yakın bir zamanda endüstrinin en yenilikçi ürünlerinin Kinect'e getireceğiz. Bence elimizdeki tüm markaların Kinect sürümlerini yapabiliriz, ancak bu üretim ekibine bağlı bir durum. O yüzden ben herhangi bir şey duyuramam. Ancak bizde herkese göre bir şey olacak, bunun garantisini verebilirim." dedi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 1 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 2 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 3 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 4 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler