"Kinect Devrimi İçin Kinect 2'ye Gerek Yok"

20.05.2012 20:15 Samet Konuksal


     Microsoft'un önce Xbox 360, ardından da PC'ler için sunduğu Kinect'in beklenen etkiyi yapamadığı bir gerçek. Bundaki en büyük neden ise, Kinect'in Xbox 360 donanımı için kırpılmış olmasıydı. 
 
     Şu sıralar oyun dünyası bu E3 fuarında Kinect'in bir üst sürümünü beklese de, Kinect projesinin lider ismi Kudo Tsunoda, Kinect'le yapılacak şeylerin bitmediği görüşünde. "Şuan için yapmamız gereken şey, Kinect 2'yi beklemek olmamalı. Yapımcıların Kinect'i daha ayrıntısıyla araştırmaları gerek." sözlerini söyleyen Tsunoda, "Kinect deneyimindeki devrim, bu şekilde gelir." dedi.
 
     Konuşmasının devamında Tsunoda, "Bence Kinect adına olan çeşitliliği son dönemde biraz arttırdık. Kinect deneyimi sadece vücut hareketi yapmaktan çıkarak, sesle kontrol etmeye ve ince detaylarla kontrole kadar ilerledi. Çok yakında daha çeşitli şeyler göreceğimize inanıyorum. Kinect devrimi için Kinect 2'ye gerek yok." sözleriyle birlikte Kinect'in geleceğinden söz etti.
 
     Tsunoda'nın sözlerine bakarsak Microsoft'un yakın dönem içerisinde Kinect 2 planları yok gibi. Ancak Tsunoda'nın da dediği gibi son dönemde gelen Mass Effect 3 ve The Elder Scrolls V: Skyrim'deki gibi Kinect kontrollü oyunlar, Kinect'in geleceğine şekil verecektir.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler