Kinect Dünya Çapında 8 Milyon Sattı

Kinect, 2011 yılında Xbox 360'ın en büyük kozlarından birisi olabilir. Bir çok oyuncu bu cihaz sayesinde Xbox 360 satın alabilir
06.01.2011 07:43 Alkan Adakaner


    Microsoft'un harekete duyarlı kontrolcüsü Kinect satış rakamlarıyla hem şaşırtmaya hem de Microsoft'un yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kinect'in satış rakamları şaşırtıyor, çünkü ilk aşamada Microsoft yıl sonuna kadar 3.5 milyon adet Kinect satmayı planladığını açıklamıştı.
 
    Daha sonra cihaza gösterilen büyük ilgi firmanın satış beklentisini 5 milyon adete çıkarmıştı. Microsoft'un CES'te yapılan açıklamaya göre ise Kinect dünya çapında 8 milyon adet sattı. Yani 2 aylık sürede bu rakama ulaşıldı.
 
    Kinect'in dünya çapında büyük ilgi gördüğü bir gerçek, hatta oyuncuların bir çoğu cihazın beklediklerinden iyi olduğunu söylüyor. Bu durumda Kinect'in satış rakamlarının bu kadar yüksek olmasına şaşmamak gerek.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler