Kinect, Garry's Mod ile Birleşirse

Oyundaki karakterin ve oyuncunun iskelet hareketleri Kinect ile eşleştiriliyor
10.03.2011 13:55 Gökhan Yılmaz

 
     Her geçen gün yeni bir Kinect Hack'i ile karşılaşıyoruz ve bu çalışmalardan bazıları gerçekten de umut verici oluyor. Yeni yayınlanan videoda Kinect'in Garry's Mod ile çalışabilmesi için hack'lendiğini görüyoruz.
 
     Garry's Mod, 2006 yılında çıkan ve Valve'in Source motorunu kullanan bir mod. Bu mod sayesinde Half-Life 2 gibi oyunlardaki karakterleri fizik kuralları çerçevesinde hareket ettirerek diğer objelerle etkileşime sokabiliyorsunuz.
 
     Yelp Engineering, Valve'in bu oyun modunu kontrol edebilmek için Kinect'i oldukça başarılı bir şekilde kullanmış. Açıklamanın geri kalanı teknik detayları ve kodları içeriyor. Yayınlanan oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler