Kinect Kazalarına Bir Yenisi Daha Eklendi

07.11.2010 00:48 Levent Polater

 

 
    Kinect çıktı çıkalı gündemden düşmeyecek gibi görünüyor, kaza haberleri, teknolojinin ihtişamını gösteren videolar derken, Microsoft'un yeni bebeği herkesin dikkatini çekiyor.
 
    Wii ilk çıktığında da kaza haberleri eksik olmuyordu, Kinect'de de böyle olacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde TV'sini tavanda asılı olan fana vurarak üstüne düşüren oyuncudan sonra ilginizi oğluna oyun esnasında yanlışlıkla dirsek atan babaya çeviriyorum.
 
     Sizi video ile başbaşa bırakıyor ve aradan çekiliyorum, cana değil mala zarar gelmesini dilerken Avrupa çıkışını 10 Kasım'da yapacak olan Kinect'in kullanımındaki gösterilmesi gereken dikkati tekrar gözler önüne seriyorum.

[DHVIDEO=1823]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 22 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler