Kinect Oyuncusunun Yanından Kedi Geçerse...

23.01.2011 01:45 Levent Polater

 
    Gün geçmiyorki şu Kinect kazalarına bir yenisi eklensin. Yanlışlıkla oğluna dirsek atanlar, tavandaki lambayı düşürenler ve daha bir çoğunu sitemizde yayınladık, sizler de takip ettiniz. Ancak şimdiki göreceğiniz gerçekten insanın içini acıtan cinsten.
 
    Aşağıdaki videoda da göreceğiniz üzere Kinect oynayan bir şahıs, hareketlerini sürdürdüğü esnada yanından bir kedi geçiyor ve zavallı kedi oyuncunun hızlı bir tekmesine maruz kalınca kameraya kadar uçuveriyor. Bu video sahte de olabilir, ancak sahte olsa da kediye atılan tekmenin gerçek olduğunu anlamak zor değil ki eğer böyle bir şey varsa bu oyuncunun sizin yorumlarınızdan çekeceği var demektir.

[DHVIDEO=2166]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 14 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler