Kinect PC'ye de Çıkışını Yapabilir

22.08.2010 17:02 Levent Polater

    Kinect'in Xbox 360 dışında PC'ye de uyumlu olabileceği bir süredir konuşuluyordu. Bunun netlik kazanmasını isteyenlerdenseniz Microsoft'dan güzel bir yanıt geldi. CVG'ye konuşan Microsoft'dan Kudo Tsunoda Kinect'in PC'ye gelmesinin halen 'olası' bir durum olduğunu söyledi
 
   GamesCom'da konuşan Tsunoda, oyunların dışında da Kinect'in çok geniş kullanım alanına sahip olduğunu belirtti. Hatta Kinect teknolojisinin gelecek yıllarda mobil telefonlarda bile kullanılabileceğinin altını çizdi.
    
    "Bir gün PC'ye de gelir mi?" sorusuna ise Tsunoda'nın yanıtı şöyle oldu:
 
    "Şu anda Kinect'in Xbox çıkışına odaklandık. Uzun zamandır oyun endüstrisinin içindeyim ve çoğu kez başka endüstrilerin ürettiklerini alıp oyunların içine yani oyun endüstrisine aktardığımızı biliyorum. Filmlerden veya PC'lerden farklı teknolojiler oyunların içine konuldu. Fakat Kinect ile ilk defa, sanırım oyun endüstrisi, başka endüstrilere de ilham kaynağı olarak oyunların dışında da farklı alanlarda kullanılacak."
 
    Zaten Kinect öyle bir cihaz ki, sadece oyun endüstrisinde tıkılıp kalması yazık olur. PC dışında farklı sektörlerde de Kinect teknolojisinin kullanılabileceğini sadece Tsunoda söylemiyor? Neden olmasın? Sizce böyle orjinal bir teknoloji ne gibi alanlarda kullanılabilir?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 18 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler