Kinect Satışları 4 Milyona Ulaştı

Kinect ile yeni bir deneyim yaşayacak olmak oyuncuları bu cihaza yönlendiriyor olsa gerek
15.12.2010 10:53 Alkan Adakaner


    VGChartz'ın verileri Kinect'e gösterilen büyük ilgi konusunda yeni bilgiler veriyor. Hatırlarsanız daha önce Microsoft, Kinect'e olan ilginin yoğun olması nedeniyle satış beklentilerini 5 milyona çıkarmıştı, anlaşılan bu beklenti daha da artacak.
 
    VGChartz'ın verilerine bakarsak Kinect, şimdiye kadar 4.05 milyon adet sattı. Özellikle Amerika'da yıl başına doğru talebin artacağını göz önüne alarak vgchartz cihazın 6 milyon adet civarında satacağını öngörüyor.
 
    Aynı dönemde (Kinect piyasaya çıktıktan sonra) Playstation Move'un performansı ise Kinect'in 4'te 1'i kadar olmuş, fakat Move'un Kinect'ten daha önce piyasaya çıktığını hatırlatalım.
 
    Amerika'da 6 hafta, Avrupa'da 5 hafta ve Japonya'da 4 haftadır piyasada olan Kinect, satışlarıyla Microsoft'un yüzünü güldürmüş görünüyor. Zaten Xbox 360 da Amerika'da satış rakamlarını oldukça arttırdı, bunda Kinect'in de etkisinin olduğunu söylemek mümkün.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler