Kinect Sports ve Joy Ride'tan Yeni Video

07.09.2010 14:03 Ersin Kılıç


 
     Microsoft'un harekete duyarlı yeni sistemi Kinect'in çıkışına oldukça kısa bir süre kaldı. Geniş bir oyun yelpazesi ile çıkışını yapmaya hazırlanan Kinect'in en önemli oyunları arasında Kinect Sports ve Joy Ride'ta bulunuyor. Oyun fuarlarının da Kinect kısmında gözde oyunlar arasında yer alan bu iki yapım için de birer tanıtım videosu yayınlandı.
 
     İçerisinde futbol, masa tenisi, cirit atma ve engelli atlama gibi oyunları barındıracak olan Kinect Sports'un bu yeni tanıtım videosuna buradan ulaşabilirsiniz.
 
     Kinect'in ilk yarış oyunu olan Joy Ride'ın videosunda ise oynanış elemenlerinden iki kişilik oyun moduna kadar oyunun içerdiği bir çok özelliğe yer verilmiş. Joy Ride'ın tanıtım videosuna ise buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Joy Ride Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Big Park Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Yarış Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 1 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 1 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 2 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 7 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler