Kinect Star Wars ve R2D2 Bundle Ertelendi

24.08.2011 21:13 Alkan Adakaner


     Microsoft, Resmi Xbox Dergisine (Official Xbox Magazine) yaptığı açıklamada Kinect Star Wars ve R2D2'den esinlenileren tasarlanan Xbox 360-Kinect bundle paketinin çıkış tarihlerinin ertelendiğini duyurdu.

     2011 yılının tatil sezonunda (Kasım civarı) çıkarılması beklenen bu bundle paketin yeni çıkış tarihi ise malesef bilinmiyor. İşin üzücü yanı Kinect Star Wars'un da ertelenmiş olması. Halbuki bu oyun tatil sezonunda Kinect ve Xbox 360 satışlarını büyük ölçüde arttırabilirdi.
 
      Yukarıda bundle pakete ait bir resmi görmeniz mümkün. Özellikle Xbox 360'ın tasarımının harika göründüğünü söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Star Wars Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Nisan 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Activision'ın Zamanında Tony Hawk's 3 + 4 Projelerini Reddettiği Bildriildi 18 Dk önce Kingdom Come: Deliverance 2'nin Savaş Sisteminden Kısa Bir Kesit 55 Dk önce Cut the Rope Geliştiricisi Paladin Studios Kapandı 1 Saat önce Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'a İlk Bakış Atıldı 2 Saat önce Sony Geri Adım Attı: Helldivers 2'den PSN Zorunluluğu Kaldırıldı! 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler