"Kinect Tabanlı FIFA Ancak 2013 Yılında Olacak"

FIFA 12, impact engine motoru ile seriye yepyeni bir renk katma çabası içinde
10.06.2011 14:21 Levent Polater

 
    Microsoft'un E3 sunumu en çok Kinect oyunlarına yoğunlaşmış, çoğu hardcore oyunun da artık Kinect destekleyeceğini görmüş ve sevinmiştik. Mass Effect 3, Ghost Recon: Future Soldier ve daha nice hardcore kesme hitap eden oyunun Kinect'i destekleyeceği belirtilirken EA Sports da çıkıp spor oyunlarına artık Kinect desteğini getireceklerini açıklamışlardı. Bu oyunlar arasında firmanın en çok beğenilen yapımı FIFA serisi de yer alıyor. Gerçekten çok merak ediyorum, Kinect tabanlı bir FIFA oyunu nasıl olacak?
 
    EA Sports'tan Andrew Wilson, FIFA ve Kinect kombinasyonu ile ilgili bazı soruları yanıtlamaya çalıştı. İlk olarak Kinect'in FIFA serisi ile uyumlu bir hâle gelmesi için 2013'e kadar beklememiz gerekeceğini belirten Wilson, bu sürede oyuna Kinect desteğini nasıl getireceklerini düşüneceklerini açıkladı.

    “Yılların bize öğrettiği bir şey var ise, eğer bir platforma yeni bir şeyler kurmak istiyorsanız, sadece bulunsun mantığıyla hareket ettiğinizde bu hiç bir işe yaramıyor, esas soru şu olmalı, bunu katarsak platforma ne kadar değer kazandıracak?"

     Microsoft’s E3 konferansında, EA patronu Peter Moore, sahnede FIFA, Madden NFL ve  Tiger Woods PGA Tour oyunlarının Kinect kullanacağını açıklamıştı. FIFA'nın Kinect ile neler yapabileceğini herkes gibi biz de merak ediyoruz doğrusu.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
FIFA 12 Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: EA Sports Dağıtıcısı: EA Games Tür: Spor Çıkış Tarihi: 30 Eylül 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da İlk Finalist Team Vitality Oldu! 2 Saat önce FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da! 2 Saat önce Sea of Thieves Geçen Ay Avrupa'da En Çok Satan PS5 Oyunu Oldu 3 Saat önce Microsoft Temmuz'da Mobil Oyun Mağazasını Aktif Hale Getirecek 8 Saat önce Nvidia, Tekken 8'in Bazı Ekran Kartlarında Rastgele Çöktüğünü Kabul Etti 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler