Kinect Uçak Oyunlarına Uygun Değil Mi?

28.07.2010 15:54 Alkan Adakaner


 
     Microsoft, Kinect ile hiç bir tuşa dokunmadan sadece hareketlerimiz yoluyla oyun oynama imkanı sunuyor. Tabi Kinect ile her türlü oyunu oynamak da kolay olmayacak gibi görünüyor. Oyun dünyası tuşları bırakmaya hazır mı? Hiç sanmıyorum.
 
     Ubisoft'tan H.A.W.X 2'nin senaryo yönetmeni Edward Douglas tuşların kaldırılmasının bu tür için gerçekçiliği kaybetme riski taşıdığını söyledi ve ekledi:
 
     "Kişisel düşünceme göre tuşlar uçak kullanımında gereklidir"
 
      Bir süre önce de Rez ve Children of Eden'ın yaratıcısı Tetsuya Mizuguchi Kinect'in casual oyunculara odaklanmasına şaşırmadığını ve kendisinin oyununu hardcore veya casual kamplarından birinde görmek istemediğini ve her iki tarafın ilgi göstereceği oyunlar yaptığını söylemişti.
 
     H.A.W.X gibi hardcore oyunculara yönelik oyunlar Kinect'te olacak mı bunu zaman gösterecek, ama Forza Motorsport ve Fable 3 gibi oyunların Kinect destekleyeceğini düşünürsek hardcore oyuncuların şimdilik umutlu olmaları gerek.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler