Kinect Uyumlu Susam Sokağı Oyunu Duyuruldu

Çoğumuzun, eskiden bir sakiniymiş gibi hatırladığı sokak
15.02.2011 17:45 Gökhan Yılmaz

 
     Costume Quest ve Stacking gibi yapımları ile bilinen Double Fine Productions'ın Kinect desteğine sahip Susam Sokağı oyunu geliştirdiği duyuruldu. Projenin başında Tim Schafer olacak.
 
     Warner Bros. Interactive Entertainment tarafından duyurulan oyunun ismi Sesame Street: Once Upon a Monster olacak ve bu sonbahar aylarında Xbox 360 için piyasaya çıkacak.
 
     Kinect desteği ile birlikte oyuncu ile bolca etkileşime sahip olacak yapımda Kurabiye Canavarı ve Elmo gibi Susam Sokağı karakterleri bulunacak. Susam Sokağı sakinlerinin Once Upon a Monster isimli bir hikaye kitabı bularak yeni maceralara atılmalarını konu alacak. Ebeveynler ve çocukların dans edebilecekleri, hoplayıp zıplayabilecekleri ve uçabilecekleri çeşitli maceralar içerecek.
 
     Tim Schafer oyun hakkında "Warner Bros ile çalışmak harika bir şey, özellikle de konu hepimizin hatıralarını bir araya getiren Susam Sokağı olunca." şekilde konuştu. Oyunun ekran görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz.
 

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Sesame Street: Once Upon a Monster Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Double Fine Dağıtıcısı: Warner Bros Interactive Tür: Adventure Çıkış Tarihi: 14 Ekim 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler