Kinect için Daha Fazla "Hardcore" Oyun Gelecek

Kinect Sports gibi bazı oyunlar çok eğlenceli, ama herkese göre değil
07.03.2011 15:39 Alkan Adakaner


     Oyuncular Microsoft'un harekete duyarlı kontrolcüsü Kinect'e büyük ilgi gösteriyor. Oyun dünyasına yepyeni bir teknoloji sunan Microsoft böylece çok sayıda yeni Xbox 360 oyuncusu kazandı.
 
     Kinect genel olarak büyük beğeni toplasa da "hardcore" olarak nitelenen kitlenin ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamıyordu. Bunun farkında olan Microsoft da harekete geçmiş gibi görünüyor. Dünya devi firmadan Kevin Unangst "hardcore kitleyi hedefleyen daha fazla oyun yakında" sözleri oyunculara ümit verdi.
 
       Bugün her ne kadar Child of Eden veya Twisted Pixel’in Gunstringer gibi oyunlar karşımıza çıksa da; Microsoft, Kinect'in piyasaya çıkmasının üstünden henüz 100 gün bile geçmediğini söylüyor.

        2011 yılında Lucas Arts'ın bir Star Wars oyunu, Microsoft'un Forza Motorsport 4 gibi oyunlarla Kinect'teki "hardcore" kitleye yönelik oyunlar çıkaracağını biliyoruz. Bakalım diğer oyunlar ne olacak? Kinect destekli bir Gears of War fena olmazdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 17 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler