Kinect İle Half Life 2 Nasıl Oynanır?

28.07.2010 19:04 Alkan Adakaner


     Kinect tanıtıldığından beri en büyük sorulardan birisi de hardcore kitleye hitap edecek oyunların nasıl oynanacağıydı. Mesela bir Halo oyununu Kinect'i kullanarak nasıl oynayabiliriz. Özellikle Kinect kullanarak FPS oynamak imkansız gibi görünüyordu.
 
     Ortaya çıkan bir video aslında Kinect ile gayet güzel FPS oynayabileceğimizi gösteriyor. Xbox 360 Joy Pad'i ve Kinect'i beraber kullanarak analogdan daha hassas ve kullanışlı bir hedef alma sistemine sahip olabiliriz. Zaten video'da da Kinect'in analogdan daha hassas hedef alma sağlayacağı gösteriliyor.
 
     Yalnız burada kullanılan hareket algılayıcısı Kinect değil, mouse hareketlerini emüle eden Camspace programı. Bu program ışığa duyarlı olduğu için oyunu oynayan kişi odanın ışıklarını kapatmış ve siyah t-shirt giymiş. Kinect'te ise bu tür sorunlarla karşılaşmayacağız. Videoda sadece bir örneklendirme yapılmış.
 
      Evet belki sadece Kinect ile FPS oynamak imkansız görünebilir, ama aşağıda da gördüğünüz gibi Joy Pad ve Kinect işbirliği ile ortaya harika bir sonuç çıkıyor.

[DHVIDEO=1455]
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 13 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 2 Saat önce Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 4 Saat önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 5 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 6 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler