Kinect'e Eşya Tanımlama Sonradan Eklenecek

09.09.2010 11:55 Samet Konuksal


 
 
     İlk yayınlanan videolarında sesi algılamasıyla, eşyayı tanımlamasıyla ve harekete duyarlılığıyla bizleri kendine hayran bırakan Kinect'in çıkışında bazı eksikliklerin olacağı açıklandı.
 
     Yapılan açıklamaya göre Kinect'e eşya tanımlama sistemi, sonradan yapılacak olan bir güncellemeyle eklenecek. Eurogamer'a konuşan Microsoft'tan Kudo Tsunoda, Kinect'in çıkışında herhangi bir oyunun bu özelliğe sahip olmayacağından dolayı bunu sonraya ertelediklerini açıkladı.
 
     Tsunoda, "Gerçek dünyadaki nesnelerin sanal dünyaya aktarılışını 2009'da yapılan E3 fuarında görmüştük. Ancak şuanlık bu özelliği kullanacak bir oyunun olmaması bizi bekleme sürecine itti. Daha çok oyun bu özelliği kullanmaya başladığında, Kinect'e eşya tanımlama sistemi de o zaman gelecek." dedi.
 
     Tsunoda'nın bu sözleri akıllara, Microsoft'un Kinect'i çıkış tarihine yetiştirememesini getirdi. Zira Kinect'i üstün hâle getiren bazı özelliklerin çıkışında olmaması ilginç. Kinect, 10 Kasım'da çıkışını yapacak.
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: XBOX 360 PC Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 6 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 6 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 7 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 8 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 9 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler