Kinectimals'ın Demosu Xbox Live'da

Büyüyünce bu kadar sevimli olacaklarını sanmayın!
08.04.2011 12:10 Alkan Adakaner


      Microsoft'un harekete duyarlı kontrolcüsü Kinect'e özel olarak geliştirilen Kinectimals'ın demosu Xbox Live'da yayınlandı. 
 
      Çita, Bengal Kaplanı, Panter, Aslan ve Leopar gibi hayvanların (ve daha fazlası) yavru hallerini seçip eğitebileceğimiz, aktivitelere girebileceğimiz ve serbest şekilde oynayabileceğimiz oyun Kinect'in başarılı yapımları arasında gösteriliyor.
 
       Xbox Live'dan 1.52 GB büyüklüğündeki demoyu indirip bu oyunu denemenizi tavsiye ederiz. Kinect kullanıcılarının büyük beğenisini kazanabilecek bir oyun.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinectimals Platformlar: XBOX 360 Mobil Geliştirici: Frontier Developments Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 10 Kasım 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Uygulaması Black Ops 6'nın Game Pass'e Geleceğini Doğruladı! 1 Saat önce Warner Bros'tan Mortal Kombat İçerik Üreticisine Tehdit 2 Saat önce Silent Hill 2 Remake'ten Yeni Haberler Geliyor: İşte Yeni Sunum Tarihi 3 Saat önce Call of Duty: Black Ops 6'dan Saddam Hüseyin'li Fragman Yolda 3 Saat önce Tekken 8 DLC Karakteri Lidia Sobieska'dan Oynanış Görüntüleri 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler