"Kinect'in Çıkış Etkisi Çok Büyük Olacak!"

28.09.2010 22:13 Levent Polater

 
    Microsoft'dan büyük bir iddia! Microsoft stüdyo patronu Phil Spencer'a göre Kinect çıktığında konsol tarihindeki en büyük çıkış etkisini yaratacak. Spencer, bu etkinin firmasının kendi konsolu olan Xbox 360'dan bile daha büyük olacağını iddia ediyor.
 
    Kasım ayında çıkışını yapacak olan Kinect için çok iddialı demeçler veren Spencer sözlerine şöyle devam etti:

    "Bu işe inanılmaz yatırımlar döküyoruz. Bu, bize göre endüstri tarihindeki en büyük platform çıkışı olacak."

    "Çok büyük bir çıkış satışı portföyümüz var. Bir konsolun tatil sezonunda satamadığı kadar çok fazla ünite satışı yapmak istiyoruz. Satıcı partnerlerimizin bize söyledikleri şey ise 'bunun tatil sezonundaki 1 numara elektronik eşya satışı olacağı' oluyor. Sadece oyun kategorisinde değil, tüm elektronik ürünler dahilinde."


    Spencer, Kinect'in tatil sezonunda satış bazında rekor kıracağını iddia ediyor. Kinect'in 4. çeyrekte 3 milyondan fazla ünite satıp satamayacağıyla ilgili bir soruya ie Spencer şu yanıtı verdi:

    "Siz tahmin ederek elinizden geleni yaparsınız, değil mi? Menajerim Don Mattrick'in tatil sezonu için hedefinin 3 milyon olduğunu biliyorum."


 
CVG

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kinect Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: Microsoft Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Aksesuar Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 28 Dk önce Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 1 Saat önce Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 3 Saat önce Square Enix Birçok Projeyi İptal Ettiğini Açıkladı 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler