Kingdom Come: Deliverance 2'ye Türkçe Dil Desteği Eklendi!

23.04.2024 14:07 Mehmet Tandoğan

 
 
Yayıncılığını Deep Silver'ın ve geliştiriciliğini Warhorse Studios'un üstlendiği devam oyunu Kingdom Come: Deliverance II için yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Şimdi ise oyunun  geçtiğimiz günlerde Steam sayfası güncelleniyor ve akabinde Türkçe dil desteğinin burada yer aldığını görebiliyoruz.
 
İlk oyunun iki katı büyüklüğünde olacak 
 
 
 
Steam sayfası üzerinde Kingdom Come: Deliverance II’nin dil desteği seçenekleri kısmına bakacak olursak sadece arayüz kısmının Türkçe olacağına görebiliyoruz. Ancak bu kısmın ilerleyen süreçte güncellenmesi bekleniyor. Nitekim ilk oyun bildiğiniz üzere tamamen Türkçe dil desteği ile beraber bizlere sunuldu. İkinci oyunun aynı şekilde mevcut desteklerle yayınlanması bekleniyor.
 
Sürpriz bir şekilde duyurulan Kingdom Come: Deliverance II, 2024 yılı içerisinde çıkış yapacak. Oyun aynı zamanda PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam, Epic Games Store) için piyasaya sürülecek. 15. yüzyılın Bohemya'sındaki iç savaşı konu alan yapım açıklanan detaylara göre 5 saatten fazla sinematik bir içeriği bünyesinde barındıracak ve ilk oyunun neredeyse iki katı büyüklüğünde olacak.
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Oyun Haberleri (2024) Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: birinci şahıs açık dünya keşif Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 7 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 4 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 5 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 6 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 7 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler