Kingdom Come: Deliverance ‘Amorous Adventures’ DLC'si 16 Ekim'de Çıkacak

11.10.2018 22:24 Gazali Çetinkaya

 
Warhorse Studios, Kingdom Come: Deliverance'ın ikinci indirilebilir içeriği The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon'un 16 Ekim'de çıkış yapacağını duyurdu.

İndirilebilir içeriğin tanıtım yazısı:
 

Çok sevdiğimiz genç Sir Hans Capon’un kalbi... keşfettiği yeni aleve duyduğu yoğun hasretle dolup taşıyor.
 
Kingdom Come: Deliverance'ın ikinci DLC paketi "The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon"da bu karakterin şimdiye kadar gözüne kestirdiği en güzel hizmetçiyi baştan çıkarma girişimleri anlatılıyor. Bu çapkının başarısı ve The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon’un mutlu sonla bitmesi sadece onun aşk sanatındaki ustalığına değil, size, yani onun en yakın arkadaşı Henry’ye de bağlı!
 
Üç yeni görevi birbirine bağlayan temel amaç bu ve bu görevler sırasında sadece aşk şiirleri okumak, bir gece vakti buluşması ayarlamak ve öfkeli bir kasabı uzak tutmaya çalışmakla kalmayıp kana susamış haydutlardan oluşan bir grubun kampına gizlice sızacak, bir zar turnuvasına girecek, toprağı kazıp bir ceset çıkaracak, bir cinayeti araştıracak ve de... ee... belki birkaç cinayet de siz işleyeceksiniz. Ama tabii tüm bunları aşk için yapacaksınız! 

 
Kingdom Come: Deliverance şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Fallout Dizisinin 2. Sezonu Onaylandı 48 Dk önce Meta Quest 2'nin Fiyatı Kalıcı Olarak Düşürüldü 1 Saat önce Prison Architect 2 Bir Kez Daha Ertelendi 2 Saat önce Intel Extreme Masters Chengdu 2024 Şampiyonu FaZe Clan Oldu! 3 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler