Kingdom Come: Deliverance Royal Edition 28 Mayıs'ta Çıkacak

29.03.2019 17:42 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici Warhorse Studios, Kingdom Come: Deliverance Royal Edition'ı duyurdu. 28 Mayıs'ta PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Royal Edition ana oyun, daha önce çıkmış tüm indirilebilir içerikleri ve ileride çıkacak olan “A Woman’s Lot” indirilebilir içeriğini içerecek.

Oyunun ve indirilebilir içeriklerin tanıtım yazısı:
 

Kingdom Come: Deliverance Kutsal Roma İmparatorluğu topraklarında destansı bir maceraya katılabileceğin hikâye odaklı, açık dünya bir rol yapma oyunudur. İstilacılarla savaş, yenilikçi görevlere çık, etkili kararlar ver ve ailenin intikamını al.
 
Özellikler:

- Devasa ve gerçekçi açık dünya: Göz kamaştırıcı grafiklerle süslenmiş görkemli kaleler ve uçsuz bucaksız bir dünya.
- Seçenekli hikâye: Görevleri farklı şekillerde yap ve her birinin sonuçlarıyla farklı farklı yüzleş.
- Zorlayıcı dövüş: Mesafeli, gizli veya yumruk yumruğa. Silahlarını seç ve acımasız olduğu kadar nefes kesici olan savaşlarda hünerlerini ardı sıra gelen hareketlerle göster.
- Karakter gelişimi: Yeteneklerini iyileştir, yeni özellikler kazan, eşyalarını yap ve geliştir.
- Yaşayan dünya: Hareketlerin, etrafındaki insanların tepkilerini etkiler. Dövüş, çal, baştan çıkar, tehdit et, ikna et ya da rüşvet ver. Her şey senin elinde.
- Tarihsel doğruluk: Tarihi yönden gerçek karakterler ile tanış ve Orta Çağ dönemi Bohemya’sının gerçekçi görüntüsünün keyfini çıkar.
 
İndirilebilir İçerikler:
 
“Treasures of the Past”: Treasures of the Past eşsiz hazine haritalarının ve Henry'nin oyun içi zırhının kilidini açar.
 
“From The Ashes”: Kingdom Come: Deliverance’ın ilk DLC paketi ile tamamen yeni bir macera türüne şahit olacaksın! Sıfırdan bir köy inşa etme ve yeni bir yerleşim yeri kurmanın nasıl bir duygu olduğunu bizzat deneyimleme fırsatına sahipsin. Yeni atanmış bir kral temsilcisi olarak hangi yapıların inşa edileceğine ve kimlerin köye kabul edileceğine karar vermeli ve ayrıca köylüler arasında yaşanan sorunları da çözmelisin. Her yapı özgün ve kendi geliştirmelerine, malzeme ve iş gücü ihtiyaçlarına sahip olduğu için bazı zorlayıcı kararlar vermek zorunda kalacaksın. Bir kral temsilcisi olmak kolay iş değildir, ama yine de yoğun bir günün ardından biraz eğlenme fırsatı bulunabilir. Yeni atlardan birine atlayıp bir gezintiye çık, yerel handa deneyimli oyunculara karşı biraz zar at, çarpışma meydanında yetenekli rakiplere karşı yeteneklerini test et veya konforlu bir şekilde döşediğin evinde dinlen.
 
“The Amorous Adventures of bold Sir Hans Capon”: Kingdom Come: Deliverance'ın ikinci DLC paketi The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon'da bu karakterin şimdiye kadar gözüne kestirdiği en güzel hizmetçiyi baştan çıkarma girişimleri anlatılıyor. Bu çapkının başarısı ve The Amorous Adventures of Bold Sir Hans Capon’un mutlu sonla bitmesi sadece onun aşk sanatındaki ustalığına değil, size, yani onun en yakın arkadaşı Henry’ye de bağlı! Üç yeni görevi birbirine bağlayan temel amaç bu ve bu görevler sırasında sadece aşk şiirleri okumak, bir gece vakti buluşması ayarlamak ve öfkeli bir kasabı uzak tutmaya çalışmakla kalmayıp kana susamış haydutlardan oluşan bir grubun kampına gizlice sızacak, bir zar turnuvasına girecek, toprağı kazıp bir ceset çıkaracak, bir cinayeti araştıracak ve de... ee... belki birkaç cinayet de siz işleyeceksiniz. Ama tabii tüm bunları aşk için yapacaksınız!
 
“Band of Bastards”: Rattay çevresindeki yollar hiç ama hiç güvenli olmadığı için Sör Radzig Kobyla, eski arkadaşı yoksul ama kurnaz Rychwald’lı Baron Kuno ve onun korkulan paralı asker grubundan yardım ister. Radzig, gruba bu bölgeden geçerken rehberlik yapması ve adamların sorun çıkarmaya yönelik dizginlenemez doğalarını kontrol altında tutması için Henry’yi gönderir. Bölgede devriye gezmeye çıkarlar ve kısa süre içinde, Radzig’in çok eski can düşmanlarının intikam almaya geldiklerini öğrenirler. Rakip gruplar arasında kaçınılmaz bir hesaplaşmayla sonuçlanan dişe diş bir savaş başlar. 
 
“A Woman’s Lot”: Henry'nin yakın arkadaşı Theresa'yı tanıtacak dördüncü indirilebilir içerik hakkındaki detaylar daha sonraki bir tarihte açıklanacak. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 14 Dk önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 1 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 2 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 2 Saat önce VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi'nde Çeyrek Finaller Başlıyor! 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler