Kingdom Come: Deliverance Switch'e geliyor

10.06.2021 23:50 Mehmet Tandoğan

 
 
Warhorse Studios tarafından geliştirilen RPG oyunu Kingdom Come: Deliverance'ın Switch versiyonu geliyor. Switch için herhangi bir tarih ve detay verilmedi.
 
Kingdom Come: Deliverance ilk olarak Şubat 2018'de PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarında piyasaya sürüldü. (Steam, GOG ve Humble Store)
 
Hikaye
 
Avrupa’nın merkezinde yer alan Bohemya kültür, gümüş ve ihtişamlı kaleler açısından zengin bir bölgedir. İmparator IV. Charles’ın ölümünden sonra krallık karanlık zamanlara sürüklenmiştir: Savaş, yozlaşma ve fikir ayrılıkları Kutsal Roma İmparatorluğu’nun bu biricik bölgesini paramparça etmektedir.

Babasının ölümünden sonra tahta oturan Wenceslas, babasının aksine toy, rahatına düşkün ve sakin bir hükümdardır. Macaristan Kralı olan üvey kardeşi Kırmızı Tilki Sigismund ise Wenceslas’taki bu zayıflığı fark eder. İyi niyet göstergesi olarak Bohemya’ya giden Sigismund üvey kardeşini kaçırır. Artık Sigismund’u Bohemya’yı yağmalamaktan ve servetine servet katmaktan alıkoyabilecek bir kral yoktur. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Kingdom Come: Deliverance Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Warhorse Studios Dağıtıcısı: Bağımsız Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 32 Dk önce The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 45 Dk önce Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 1 Saat önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler